Laadukkaat rakennus- ja remontointipalvelut Jyväskylästä

Jalopuu tarjoaa kattavat rakennus- ja remontointipalvelut asiakkailleen Jyväskylän seudulla sekä tarpeen mukaan myös muualla Keski-Suomessa. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun kaipaat luotettavan ja osaavan rakennusliikkeen palveluita.

Yhteystiedot

Remontoin huoneistot, vapaa-ajan asunnot sekä saneerauskohteet

Uudisrakentamisen lisäksi palvelen monipuolisesti myös remontointien parissa. Hoidan erilaiset huoneistoremontit pienistä pintaremonteista laajoihinkin uudistuksiin niin kodeissa kuin vapaa-ajan asunnoillakin. Teen muun muassa erilaiset sisätilojen rakenteelliset muutostyöt, kuten vanhojen seinien purkamiset ja uusien rakentamiset. Hoidan sisämaalaustyöt, tapetoinnit, listoitukset sekä kaikki muut pintatyöt lattiasta kattoon lukuisten toteutettujen kohteiden kokemuksella.

 

Remontoin myös erilaiset vanhemmat saneerauskohteet asiakkaan toiveiden mukaisesti – vanhaa kunnioittaen ja uutta luoden.

 

Saat minulta myös uudet kiintokalusteet tai esimerkiksi sisäkattoelementit räätälöitynä mittatilaustyönä. 

Lue lisää mittatilaustöistä

Rakennan mökit, vajat, terassit ja muut uudisrakentamisen kohteet

Haaveiletko uudesta kesämökistä? Kaipaisiko pihapiirisi uutta varastorakennusta? Jalopuu on toteuttanut asiakkaidensa uudisrakentamisen haaveita jo vuosien ajan. Rakennan muun muassa vapaa-ajan asunnot, erilaiset piharakennukset ja vaikkapa terassit laadukkaasti alusta loppuun asti. Huolehdin rakentamisen jokaisen työvaiheen asianmukaisesta toteuttamisesta ja varmistan aina, että lopputulos on asiakkaan toiveiden sekä yhdessä laaditun suunnitelman mukainen.

 

Kun siis etsit ammattitaitoista toteuttajaa rakentamisen projektillesi, käänny puoleeni. Pystyn olemaan apunasi toinen toistaan erilaisemmissa rakennustöissä, joten ethän epäröi kysyä.

Tutustu referensseihin

Luotettava ja osaava kumppanisi – ota yhteyttä

Olen rakentamisen ja remontoinnin kokenut ammattilainen. Hoidan projektin aina asiakkaan kanssa yhdessä sovittuja aikatauluja, budjetteja sekä muita sopimuksia noudattaen. Yhteistyö kanssani on sujuvaa ja mutkatonta. Otathan siis yhteyttä, kun rakentamisen tai remontoinnin urakkasi on tekijää vailla. Kerro kohteestasi ja työtarpeestasi, niin lasken sinulle kilpailukykyisen tarjouksen työn kokonaiskuluista.


Toimialueeni kattaa joustavasti Jyväskylän seudun sekä sopimuksen mukaan myös muun Keski-Suomen alueen.

Ota yhteyttä